На Львівщині телеканали Тараса Козака припинили мовлення

Середа, 3 лютого 2021, 12:30
Телеканали «112 Україна», «ZiK» та «NewsOne», які пов’язані із Віктором Медведчуком, відключили від ефіру відповідно до рішення РНБО і президентського указу
На Львівщині телеканали Тараса Козака припинили мовлення

Провайдери області повністю припинили трансляцію трьох телеканалів, які потрапили під санкції Ради національної безпеки та оборони. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

«У зв'язку з указом Президента України №43/2021 про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 лютого 2021 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» в області припинили трансляцію телеканалів «ZiK», «NewsOne» та «112 Україна»», – зазначив перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

Зазначимо, що увечері 2 лютого Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким затвердив рішення Ради національної безпеки й оборони про запровадження санкцій проти народного депутата фракції «Опозиційна платформа – За життя» Тараса Козака, а також телеканалів «112 Україна», «ZIK» та «NewsOne», які йому належать. Ці телеканали мають припинити виходити ефір.

Персональні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи, які застосовуватимуться до Тараса Козака, передбачають зокрема блокування його активів, торгівельних операцій і виведення капіталів за межі України.

comments powered by HyperComments