У Львові знімають кіносеріал «Кава з кардамоном» (ФОТО)

Понеділок, 1 лютого 2021, 13:04
У зв’язку із знімальним процесом, на низці вулиць міста можуть бути тимчасові перекриття руху транспорту
У Львові знімають кіносеріал «Кава з кардамоном» (ФОТО)

У Львові відбуваються зйомки кіносеріалу «Кава з кардамоном», сценарій якого створено за мотивами однойменного твору Наталії Гурницької. У кінокартині екранізуються події 40-х років XIX століття у Галичині. У центрі оповіді – хвилююча історія кохання доньки українського священника Анни і значно старшого за неї одруженого шляхтича Адама. Історія розгортається у Жовкві та Львові і захоплює період збройних повстань і суспільних заворушень «Весни народів». Знімальний процес картини вимагатиме тимчасового перекриття руху приватного і громадського транспорту на низці вулиць у центральній частині міста. У львів’ян просять вибачення за тимчасові незручності – повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Повідомляється, що сьогодні,  1 лютого 2021 року знімання фільму відбуватиметься на вулицях Друкарській та Ставропігійській, а також на площі Ринок, де розташовано велику кількість техніки. Після цього зйомки продовжаться на вулиці Каліча Гора.

Короткочасне призупинення руху і ускладнення із рухом транспорту в середу 3 лютого можливі під час знімального процесу на вулицях Коновальця, Яна Матейка, Листопадового Чину та Соломії Крушельницької.

Львів'ян просить вибачити за тимчасові незручності та поставитись до зйомок із розумінням.

Із графіками обмеження руху автотранспорту та обмеження паркування у зв’язку із зніманням кінокартини «Кава із кардамоном» можна ознайомитися за цим посиланням.

Фото – Олександр Мазуренко, прес-служба Львівської міськради.

comments powered by HyperComments