ЛКП «Львівелектротранс» у 2020 році заробило майже 4 мільйони гривень на монтажі колій і контактних мереж

Неділя, 31 січня 2021, 13:05
Комунальний перевізник на субпідряді виконував роботи під час реконструкцій вулиць Замарстинівської, Шевченка та Хуторівки
ЛКП «Львівелектротранс» у 2020 році заробило майже 4 мільйони гривень на монтажі колій і контактних мереж

ЛКП «Львівелектротранс» силами своїх підрозділів – служби колії і служби енергогосподарства брав участь у реконструкції вулиць Замарстинівської, Шевченка та Хуторівки – фахівці підприємства виконували роботи із монтажу трамвайних колій та контактних мереж. Загалом за ці роботи підприємство заробило 3,8 мільйони гривень. Про це під час публічного звіту керівництва ЛКП «Львівелектротранс» повідомив в.о. директора, головний інженер Володимир Ковалів.

Крім того, Володимир Ковалів зазначив, що силами ЛКП «Львівелектротранс» освоєно виробництво металевих опор контактної мережі, а також павільйонів для очікування пасажирів на зупинках – такі павільйони, зокрема, встановлені на зупинках взжовж трамвайного маршруту № 3.

Головний інженер «Львівелектротрансу» також повідомив про те, що підприємство самостійно виготовляє та відновлює низку деталей для трамвайниї вагонів, в тому числі нові головки пантографа і вставки пантографа.

comments powered by HyperComments