У Львові на вулиці Хуторівці, яку недавно відремонтували, виявили проблеми із водовідведенням

Неділя, 31 січня 2021, 11:15
Вода із проїзної частини не йде у дощоприймачі, відповідно автомобілі можуть обтраскати водою та брудом пішоходів
У Львові на вулиці Хуторівці, яку недавно відремонтували, виявили проблеми із водовідведенням

У Львові наприкінці минулого року відкрили рух на вулиці Хуторівці, яка пройшла реконструкцію. Проте на відремонтованій вулиці є проблеми із відведенням води із проїзної частини. Про це в фейсбук-спільноті «Варта 1» написав львів’янин Андрій Завадський.

«По всій Хуторівці, практично на всіх пішохідних переходах не стікає вода після дощу. На мій не професійний погляд, не встановлені дощоприймачі там, де вони дійсно потрібні. Автоматично, утворюється ризик, що таким багном може бути обхляпаний одяг платників податків, за кошт яких і провели цю халтурну реконструкцію.  Можливо, це такий урбаністичний прорив, але це якось дико виглядає», – написав пан Андрій і додав відео, зняте навпроти будинку на вулиці Чукаріна, 26.

Один із коментаторів допису зазначив, що джерелом проблеми є те, що дощоприймачі на вулиці Хуторівці знаходяться вище дорожнього полотна і це видно навіть неозброєним оком. Крім того, проектувальники «забули» про додаткові дощоприймачі в районі пішохідних переходів, відповідно на багатьох переходах стоїть вода.
 

 

comments powered by HyperComments