На Львівщині рейсовий автобус зіштовхнувся із електровозом

Субота, 23 січня 2021, 13:37
В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинув один пасажир автобуса
На Львівщині рейсовий автобус зіштовхнувся із електровозом

  

Сьогодні, 23 січня 2021 року у селі Полянка Львівської області біля 08:50 на залізничному переїзді сталося зіткнення рейсового автобуса «Еталон» БАЗ А079, який працював на маршруті № 118 «Львів – Полянка» і магістрального електровоза ВЛ11-159. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України у Львівській області.

Повідомляється, що внаслідок ДТП двоє  пасажирів маршрутного автобуса – 36-річна мешканка села Полянка та 48-річний львів’янин – отримали  тілесні ушкодження та були госпіталізовані у медичні заклади. На жаль, незважаючи на зусилля медиків, чоловік від отриманих травм помер у лікарні.

Як попередньо встановили правоохоронці, рейсовим автобусом маршруту № 119 керував 34-річний мешканець Пустомитівського району, а локомотивом – 36-річний машиніст, житель міста Львова. Електровоз рухався із Самбора до Львова.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

comments powered by HyperComments