У Стрию на Львівщині стався вибух у каплиці

Середа, 20 січня 2021, 12:02
Під час надзвичайної пригоди у дерев'яній каплиці священномученика Йосафата Коциловського постраждала одна людина
У Стрию на Львівщині стався вибух у каплиці

Сьогодні, 20 січня 2021 року у місті Стрию на Львівщині стався вибух і пожежа у дерев'яній каплиці священномученика Йосафата Коциловського Української греко-католицької церкви. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області.

Повідомляється, що повідомлення про вибух і пожежу в каплиці рятувальники отримали о 07:13 20 січня за номером гарячої лінії Служби порятунку «101». Уже о 07:29 пожежу в каплиці було локалізовано, а о 07:55 – повністю ліквідовано. У ліквідації пожежі брали участь пожежники із Стрия та Моршина.

«Як з'ясувалося після прибуття до місця виклику, в каплиці стався вибух, що спричинив пожежу. Унаслідок вибуху отримав опіки обличчя чоловік, 1958 року народження, – від госпіталізації відмовився.

У результаті вибуху знищена дерев'яна стіна на площі 15 кв. м, дерев'яне перекриття на площі 20 кв. м, пошкоджена дерев'яна стіна на площі 20 кв. м, дах прибудови з газоблоків, критий бляхою, розміром 6х10 м на площі 60 кв. м», – йдеться в повідомленні ГУ ДСНС на Львівщині.

До ліквідації пожежі було залучено три одиниці спецтехніки та 15 чоловік особового складу.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронні органи.

comments powered by HyperComments