На автомобільних дорогах Львівщині працювало 85 одиниць спецтехніки для боротьби із снігом та ожеледицею

Субота, 16 січня 2021, 11:15
Служба автомобільних доріг Львівщини задіяла 52 одиниці спецтехніки на автошляхах державного значення, а Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку – 33 одиниці – на місцевих автошляхах
На автомобільних дорогах Львівщині працювало 85 одиниць спецтехніки для боротьби із снігом та ожеледицею

У Львівській ОДА повідомляють, що для очищення від снігу автошляхів державного та місцевого значення на Львівщині було задіяно цієї доби 85 одиниць спецтехніки. Загалом для боротьби із ожеледицею було використано 753,3 тонни піщано-сольової суміші для ручної і механізованої посипки доріг.

Повідомляється, що Служба автомобільних доріг у Львівській області задіяла для очищення доріг державного значення 52 одиниці спецтехніки і використала 470 тонн піскосуміші для посипання доріг. Департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 33 технічні засоби та використав  283,3 тонн піскосуміші.

Львівська облдержадміністрація закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху.  У разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області «112».

У Львівській міськраді повідомили, що у місті Львові для боротьби із снігом і ожеледдю на проїзній частині та хідниках було задіяно 86 одиниць спецтехніки. Для посипання вулиць Львова було використано 249,5 кубометрів піскосуміші і 98 тонн солі та реагентів.

comments powered by HyperComments