У Тернополі спецслужби таємно проникли до офсу Нацкорпусу, активісти відповіли потужною акцією протесту

Понеділок, 28 грудня 2020, 23:41
Вночі активісти виявили сторонню особу на офісі, для звільнення кої поліція інсценувала "замінування"
У Тернополі спецслужби таємно проникли до офсу Нацкорпусу, активісти відповіли потужною акцією протесту

"СБУ вдерлась в офіс Hацкорпусy в Тернополі: націоналісти вийдуть на протест

Опівночі співробітник спецслужб, одягнений у цивільне та балаклаву, проник в офіс Haціонального Koрпусу в Тернополі, ймовірно, для здійснення провокацій.

Активісти Тернопільського осередку близько опівночі помітили в приміщенні офісу сторонню особу. Раптом на місце оперативно прибули співробітники поліції та СБУ. Під надуманим приводом "розмінування" силовики захопили офіс Hацкорпуcy, відтісняючи націоналістів. Інші об'єкти, за словами правоохоронців, на "замінованій" вулиці залишились поза їхньою увагою. Так, працівники правоохоронних органів цілеспрямовано врятували зловмисника, якого варто було б затримати за незаконні дії.

Ми розцінюємо цей інцидент як репресивну акцію проти патріотів. Нагадаємо, що у вересні цього року активісти Івано-Франківського осередку НК виявили у себе в офісі підслуховуючі пристрої спецслужб.

Незаконне проникнення до одного з офісів нашого Руху вкотре свідчить про антиукраїнське обличчя нинішньої влади. За їхньою вказівкою правоохоронні органи здійснюють наступ на патріотичні сили, порушуючи Конституцію. У воюючій державі співробітники СБУ воліють наслідувати практику ЧК-НКВД у боротьбі проти націоналістів замість протистояння ватникам, проросійським покидькам, прислужникам Кремля та сепаратистам.

Haціональний Kорпус не буде миритися із свавільними та незаконними діями силовиків. Сьогодні о 16:00 під ГУНП у Тернопільській області (вул. Валова, 11) Нацкорпус проведе акцію протесту проти зловживання службовими повноваженнями представниками спецслужб задля переслідування патріотів. Долучайтесь до акції", - написано на сторінці активістів у ФБ.

Пізніше націоналісти вийшли протестом під будівлю ГУНП Тернопільщини, де вимагали припинити тиск на націоналістів з боку силових структур. 

comments powered by HyperComments