У Садового не знають правильної назви «ковідного» госпіталю у Винниках на Львівщині

Субота, 21 листопада 2020, 12:30
На сторінці чинного мера Львова учора з’явилося повідомлення про нештатну ситуацію у «обласному військовому госпіталі» у Винниках, хоча цей госпіталь є цивільним - перебуває у власності Львівської обласної ради
У Садового не знають правильної назви «ковідного» госпіталю у Винниках на Львівщині

Учора пізнього вечора на сторінці міського голови Львова Андрія Садового з’явилося повідомлення наступного змісту:

«У Винниках нештатна ситуація з киснем у обласному військовому госпіталі. Попередньо, мова йде про вибух при заправці.

Декілька десятків пацієнтів, які потребують штучної подачі кисню, потребують термінової евакуації до інших медзакладів. Серед пацієнтів є й важкі.

Бригади швидких вже виїхали. Наші комунальні заклади – Лікарня швидкої допомоги і 8-ма лікарня – готові прийняти пацієнтів. Не думав, що новий «ковідний» корпус на Миколайчука, який ми щойно відкрили, знадобиться так швидко».

Мова йшла про нештатну ситуацію із подачею кисню в КНП Львівської обласної ради «Львівський обласний госпіталь ветеранів воєн і репресованих імені Юрія Липи», який не є військовим (не перебуває у сфері управління Міністерства оборони України), а є «ковідною» лікарнею, яка є у власності Львівської обласної ради. Не зрозуміло, чому людина, яка адмініструє сторінку львівського міського голови спотворила назву лікувальної установи, назвавши її «обласним військовим госпіталем»: по некомпетентності чи щоб не псувати відносини із обласним керівництвом? Хоча із моменту розміщення посту на сторінці Андрія Садового пройшло багато годин, допущену помилку так і не виправили.

Скрін-шот із сторінки міського голови Львова Андрія Садового https://www.facebook.com/andriy.sadovyi

Зазначимо, що усі пости на фейсбук-сторінці Андрія Садового практично синхронно були ретрансльовані прес-службою Львівської міської ради, хоча, як правило, працівники прес-служби не розміщують повідомлень на сайті ЛМР у позаробочий час.

Зазначимо, що за повідомленням ГУ ДСНС у Львівській області аварія кисневого обладнання у КНП Львівської обласної ради «Львівський обласний госпіталь ветеранів воєн і репресованих імені Юрія Липи» була усунута вельми оперативно.

P.S.: «Справжня Варта» публікує не тільки фрейм поста зі сторінки Андрія Садового із помилкою у назві лікувальної установи, але й скрін-шот цього поста, адже можливо його буде підкориговано.

 

comments powered by HyperComments