У Львові сьогодні вночі вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі на сьомому поверсі

Неділя, 15 листопада 2020, 10:16
Займання сталося у дев’ятиповерховому будинку на вулиці Ф. Скорини, 30.
У Львові сьогодні вночі вогнеборці ліквідували пожежу в квартирі на сьомому поверсі

Сьогодні, 15 листопада 2020 року, о 01:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на сьомому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Ф. Скорини, 30 у Львові. Займання сталося у кухні. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

На місце події негайно були направлені пожежно-рятувальні підрозділи м. Львова та оперативно-координаційний центр ГУ ДСНС України у Львівській області.

Не гаючи часу рятувальники включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору і приступили до ліквідації займання та порятунку людей.

Внаслідок пожежі отруїлася продуктами горіння власниця, 1955 року народження. Жінка після огляду працівниками швидкої медичної допомоги від госпіталізації відмовилась.

Через сильне задимлення, що виникло внаслідок загорання, сходова клітка швидко наповнилась токсичними продуктами згорання. Вогнеборці у рятувальних пристроях вивели на вулицю 6 осіб, з них 3 дітей. Це були мешканці сусідніх квартир, які через задимлення не могли самостійно покинути помешкання.

Аби гарантувати безпеку життя мешканців будинку, рятувальники загалом вивели на свіже повітря 9 людей.

Пожежу локалізовано о 02:06 та ліквідовано о 02:12 в складі трьох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 кв.м, пошкоджено стіни квартири на площі 30 кв.м.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців врятовано квартиру від знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучили 19 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причина виникнення займання встановлюється.
 

comments powered by HyperComments