У Львові поліцейські притягнули до відповідальності чоловіка, який без причини викликав поліцію

Субота, 14 листопада 2020, 17:23
Учора вночі нетверезий 50-річний львів’янин викликав поліцію, надавши неправдиву інформацію
У Львові поліцейські притягнули до відповідальності чоловіка, який без причини викликав поліцію

Учора, 13 листопада біля 4 години ранку на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від 50-річного львів’янина про те, що у Львові, на вулиці Демнянській, на нього напали невідомі зловмисники та побили його, а дружину, що знаходилася поруч, силоміць посадили в автомобіль і зникли у невідомому напрямку.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб Сихівського відділу  поліції, а також патрульні поліцейські

Під час опитування заявник, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, розповів поліцейським, що коли вони  з дружиною йшли по вулиці, біля них зупинився  автомобіль сірого кольору, звідки вийшли невідомі чоловіки, накинулись на нього з кулаками, а його 46-річну дружину примусили сісти в авто, на якому втекли.

Правоохоронці провели комплекс оперативних заходів, під час яких не встановили жодного факту, який підтвердив би розповідь потерпілого.

Відносно чоловіка було складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання – штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

comments powered by HyperComments