У Львові зупинився рух трамвая на Сихів

Понеділок, 2 листопада 2020, 17:04
Причиною зупинки руху трамваїв маршрутів № 4 і 8 стала поломка вагона на вулиці Стуса
У Львові зупинився рух трамвая на Сихів

Сьогодні, 2 листопада 2020 року біля 16:20 призупинився рух трамвайних маршрутів № 4 і 8, які курсують на Сихів. Про це повідомив у фейсбук-спільноті «Варта 1» депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич і виклав фото із місця інциденту.

Як пише Зінкевич, причиною зупинки руху трамваїв на Сихів сталася поломка трамвайного вагона на вулиці Стуса. За несправним трамвайним вагоном № 1173 4-го маршруту накопичилася «колейка» інших трамваїв – на світлинах видно як мінімум чотири трамвайних вагони, що стоять. Також із світлин видно, що на місце поломки прибув автомобіль УАЗ аварійної служби ЛКП «Львівелектротранс».

Зазначимо, що більш надійні трамвайні вагони «Tatra KT4DМ», які 2018 року ЛКП «Львівелектротранс» закупило у Берліні і переобладнало під львівську колію, на трамвайних маршрутах № 4 і 8 курсувати не можуть через наявність на маршруті на Сихів підвищених платформ, які не відповідають вимогам ДБН В.2.3-5:2001 «Вулиці і дороги населених пунктів», відповідно трамваї із Берліна не можуть відкрити на зупинках двері не пошкоджуючи дверні механізми. Отож, на трамвайних маршрутах на Сихів курсують трамваї «Електрон» і старі зношені трамваї, які часто ламаються.

comments powered by HyperComments