У Львові у поминальні дні збільшили кількість транспорту, який курсує до цвинтарів

Вівторок, 27 жовтня 2020, 18:02
Кількість транспорту буде збільшена у суботу 31 жовтня та у неділю 1 листопада
У Львові у поминальні дні збільшили кількість транспорту, який курсує до цвинтарів

У Львові в поминальні дні 31 жовтня і 1 листопада 2020 року буде підсилено роботу громадського транспорту, який курсує до міських цвинтарів. Про це повідомили в Управлінні транспорту Львівської міськради. В той же час, у Львівській міськраді нагадали, що заїзд легкового транспорту на територію цвинтарів заборонено. В той же час, в поминальні дні заїзд на цвинтарі на легкових автомобілях планують дозволити орієнтовно з 16.00 год до 18.00 год для відвідування родинних поховань людям з інвалідністю та особам похилого віку, які не здатні пересуватися самостійно і потребують перевезення на автомобільному транспорті.

 «Для полегшення доїзду громадян до місць поховань їх родичів та близьких, буде підсилено роботу громадського транспорту, який курсує до кладовищ.

Так, до Сихівського кладовища, буде організовано доїзд автобусів маршруту № 38, а також збільшиться кількість тролейбусів на маршруті № 31.

До Голосківського кладовища збільшиться кількість автобусів на маршруті № 55», – повідомили в управлінні транспорту.

Також мерія закликає мешканців прибрати могили своїх рідних. Однак наголошує на тому, щоб не нести на могили штучні квіти.

«Наші комунальні служби, в чиєму підпорядкуванні знаходяться кладовища, зараз активно готуються до поминальних днів. Основне їхнє завдання, щоб доріжки були прибрані, сміття вивезено, контейнери були чисті, щоб не було сміття на території», – розповіла Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлового-комунального господарства.

comments powered by HyperComments