У Новояворівську на Львівщині при місцевій лікарні запрацював реабілітаційний центр

Субота, 17 жовтня 2020, 14:35
Створення реабілітаційного центру при Новояворівській районній лікарні імені Юрія Липи профінансував Уряд США
У Новояворівську на Львівщині при місцевій лікарні запрацював реабілітаційний центр

Учора, 16 жовтня 2020 року у Новояворівській районній лікарні імені Юрія Липи урочисто відкрили і освятили реабілітаційний центр. Кошти на його облаштування надав Уряд США через Командування Збройних сил США в Європі. До створення центру долучився Відділ оборонного співробітництва Посольства США в Україні при підтримці військово-морських сил США. В урочистостях від імені Львівської обласної держадміністрації прийняв участь «віце-губернатор» Іване Собко.

Іван Собко високо оцінив якість надання медичної допомоги у Новояворівській районній лікарні імені Юрія Липи. За його словами – це одна з найкращих лікарень області.

«У цей проект, який ми сьогодні довели до логічного завершення, багато роботи та сили вклали і керівництво лікарні, і лікарі, і наші міжнародні партнери. Його реалізація – ще один крок до якісних медичних послуг. Колектив тут настільки потужний, що дасть собі раду із будь-якими викликами», – заявив Іван Собко. Він також додав, що Новояворівська районна лікарня отримує іще одну карету швидкої медичної допомоги, крім того лікарня має отримати іще один апарат штучної вентиляції легенів.

«Я хочу від себе особисто вам щиро подякувати, за підтримку, за ту роботу, яку ви зробили у завершальному періоді.

Один з найцінніших вкладів є в здоров'я нації. Це, що сьогодні, ми всі спільно зробили є надзвичайно багато. Щиро всім вам дякую», – зазначив в.о. директора Новояворівської районної лікарні ім. Ю.Липи Григорій Мороз.

Отець Ігор Грет освятив приміщення та благословив лікарів на добру і легку роботу.

Також під час заходу Іван Собко передав Новояворівській районній лікарні ім Юрія Липи спеціалізоване авто класу «В» закуплено за кошти НСЗУ.

Фото – прес-служба Львівської ОДА

comments powered by HyperComments