У селі Волиця на Львівщині попрощалися із загиблим курсантом Віталієм Вільховим

Середа, 30 вересня 2020, 14:30
Віталій став жертвою авіакатастрофи літака Ан-26, яка сталася 25 вересня біля Чугуєва на Слобожанщині
У селі Волиця на Львівщині попрощалися із загиблим курсантом Віталієм Вільховим

Сьогодні, 30 вересня 2020 року Львівщина попрощалася із загиблим курсантом-авіатором Віталієм Вільховим. Похорон відбувся у рідному селі Віталія – Волиця Сокальського району. На похороні був присутній «губернатор» Львівщини Максим Козицький.

«Відповідальний, житттєрадісний, добрий і щирий хлопець, який прагнув тримати над нами небо… Його загибель – невгамовний біль, який назавжди залишиться в нашому серці. Вічна пам’ять Віталію та всім хлопцям, яких не стало того страшного дня. Нехай з Богом спочивають», – сказав голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Нагадаємо, що у авіакатастрофі літака Ан-26 біля міста Чугуєва на Харківсщині загинуло 26 осіб – 7 офіцерів і 19 курсантів Харківського національного університету повітряних сил імені Кожедуба. Загалом на борту перебувало 27 осіб. Серед них було 2 уроженців Львівщини – курсанти Віталій Вільховий і Ростислав Булій. Курсант Віталій Вільховий вижив у власне авіакатастрофі, але, нажаль, помер у лікарні від отриманих опік. Отож, нажаль, у авіакатастрофі вижив лише один курсант.

comments powered by HyperComments