У місцевих бюджетах Львівщини на боротьбу із COVID-19 знайшли майже півмільярда гривень

П'ятниця, 25 вересня 2020, 14:02
Загалом на боротьбу із коронавірусом було знайдено в місцевих бюджетах Львівщини 472,8 мільйони гривень, уже освоєно 400,7 млн. грн. із цих коштів.
У місцевих бюджетах Львівщини на боротьбу із COVID-19 знайшли майже півмільярда гривень

Як повідомляють у Департаменті фінансів Львівської обласної державної адміністрації, в місцевих бюджетах Львівщини на боротьбу із розповсюдженням коронавірусу SARS-COV-2 та на лікування від COVID-19 було відшукано 472,8 мільйонів гривень. За 8 місяців поточного року із цієї суми уже було витрачено 400,7 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба ЛОДА.

Зокрема, у бюджеті Львівської області на боротьбу із коронавірусом було заплановано виділення 153,3 мільйонів гривень; у бюджетах міст обласного підпорядкування Львівської області – 246 мільйонів гривень; у районних бюджетах та бюджетах об’єднаних територіальних громад – 49 і 24,5 млн. грн. відповідно.

«Ковідні» кошти із місцевих бюджетів Львівщини пішли на доплати до заробітної плати медичним працівникам, які надають допомогу хворим на COVID-19; забезпечення підвезення медиків до місць роботи; виплати матеріальної допомоги медпрацівникам, які захворіли на коронавірус; придбання медичного обладнання, дезінфікуючих та стерилізаційних засобів; діагностичних наборів та витратних матеріалів. Також проведено інші видатки, необхідні для функціонування медичних закладів, задіяних для госпіталізації осіб, хворих  на COVID-19.

comments powered by HyperComments