У Дрогобичі та Стебнику цьогоріч вперше за шкільні парти сіло 1099 першокласників

П'ятниця, 4 вересня 2020, 17:22
Загалом у містах Дрогобичі та Стебнику налічується майже 10,5 тисяч школярів
У Дрогобичі та Стебнику цьогоріч вперше за шкільні парти сіло 1099 першокласників

1 вересня на Дрогобичі відзначали День Знань в умовах карантину, отож святкові заходи проводилися лише для першокласників. У тих школах, де провести урочистості на відкритому просторі не вдалося, батьків не впускали у шкільні приміщення.

Учнів дрогобицьких та стебницьких шкіл, гімназій та ліцеїв привітало керівництво міста на чолі із мером Дрогобича Тарасом Кучмою та начальником відділу освіти ДМР Петром Шев`яком.

«Сьогодні відповідальний день у вашому житті. Ви ступили на нелегкий, але потрібний у житті кожного шлях. На превелике щастя, цей день ми зустрічаємо не в екранах наших гаджетів чи телевізорів у zoom-конференціях, а у стінах навчального закладу. Тож бажаю кожному з вас сили і наснаги. Пам`ятайте, у житті досягає успіху лише той, хто після кожного падіння підіймається і рухається вперед. І найголовніше – здоров`я вам!», – привітав першачків міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Цьогоріч вперше за шкільні парти у Дрогобичі та Стебнику, як повідомляють у відділі освіти Дрогобицької міської ради, сіли 1 099 першокласників. Всього ж у загальноосвітніх закладах Дрогобича та Стебника навчаються 10450 учнів.

comments powered by HyperComments