На Львівщині учора зафіксовано спалахи COVID-19 у Бродах, Городку, Дрогобичі та Миколаєві

Четвер, 3 вересня 2020, 13:14
«Антилідером» за кількістю виявлених «ковідників» є Львів, на другому місці – прилеглий до Львова Городоцький район
На Львівщині учора зафіксовано спалахи COVID-19 у Бродах, Городку, Дрогобичі та Миколаєві

Протягом доби 2 вересня 2020 року на Львівщині виявлено 209 нових випадків інфікування коронавірусом SARS-COV-2, про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації та у ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Найбільше нових випадків COVID-19 традиційно виявили на території Львівської міської ради – 60 випадків – 59 у Львові та 1 у Винниках. На другому місці – Городоцький район – тут виявлено 22 нових випадків COVID-19, Перемишлянський район на третьому місці – тут виявлено 20 нових випадків. На четвертому місці – Дрогобицький район та міста Дрогобицької агломерації – 18 випадків, на п’ятому – Бродівський район – 17 випадків, на шостому – Миколаївський – 15 випадків.

У Городоцькому районі спалахи COVID-19 учора зафіксували у районному центрі (7 випадків) та у селі Суховоля (6 випадків). Решта випадків COVID-19 зафіксовано у таких населених пунктах: Артищів – 1, Бартатів – 1, Галичана – 2, Заверешиця – 1, Мшана – 2, Повітно – 1, Родатичі – 1.

У Перемишлянському районі спалах коронавірусу зафіксовано у містечку Бібрка та сусідніх Великих Глібовичах – тут сумарно виявили 10 недужих. Інші випадки інфікування фіксувалися в таких населених пунктах: Бачів – 1, Вовків – 1, Затемне – 1, Лани – 1, Перемишляни – 5, Суходіл – 1.

На Дрогобиччині в містах Дрогобицької агломерації зафіксовано 14 випадків захворювання на COVID-19: у Дрогобичі – 7, у Стебнику – 7, у Трускавці – 2, в Бориславі – 1. Інші випадки зафіксовані у таких селах: Летня – 1 Майдан – 1 Солонське – 1 Сторона – 1.

У Миколаївському районі спалах COVID-19 зафіксовано у райцентрі – 8 випадків, решта випадків у таких населених пунктах Гірське – 1, Дроговиж – 1, Розвадів – 2, Рудники – 2, Новий Розділ – 1.

За даними ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» жодного випадку захворювання на COVID-19 учора не виявили у містах обласного підпорядкування Стебнику, Моршині, а також у Радехівському і Яворівському районах.

 

comments powered by HyperComments