На Волині почали ремонт на першій із шести ділянок автотраси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече

Середа, 2 вересня 2020, 17:33
Автотраса М-19 важлива для Волині і всієї Західної України, адже вона поєднує Білорусь та Румунію
На Волині почали ремонт на першій із шести ділянок автотраси М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече

На Волині продовжуються ремонтні роботи на найважливішій транспортній артерії області - міжнародному автошляху М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест). Цьогоріч у рамках поточного середнього ремонту вже відновлено майже 21 км цієї дороги, ще на 2,5 км проходять такі роботи, повідомляють у прес-службі «Укравтодору».

В кінці серпня стартували роботи на першому з шести цьогорічних об’єктів капітального ремонту цього автошляху. На ділянці протяжністю 4,6 км, що бере свій початок за селом Воля Любитівська і закінчується неподалік населеного пункту Погіньки Ковельського району (км 91+012 – км 95+562), розпочались роботи з фрезерування старого дорожнього покриття.

Роботи виконує ТОВ «ПБС». Інспекційний контроль за ходом робіт здійснюється представником замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, авторський і технічний нагляд забезпечується незалежними підприємствами ТОВ «Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства» та  ТОВ «ЄВРОТЕХЕКСПЕРТБУД».

Під час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту цією ділянкою автошляху М-19 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

«Просимо користувачів доріг з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, що виникають на ділянках проведення дорожніх робіт, та закликаємо неухильно дотримуватись вимог тимчасових схем організації дорожнього руху, бути максимально уважними, обережними та відповідальними», – йдеться у повідомленні Служби автомобільних доріг у Волинській області.

comments powered by HyperComments