Мер Тернополя Сергій Надал захворів на COVID-19

Вівторок, 1 вересня 2020, 10:56
Про позитивний тест на коронавірус повідомив сам міський голова Тернополя на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі «Фейсбук»
Мер Тернополя Сергій Надал захворів на COVID-19

Міський голова Тернополя Сергій Надал інфікувався коронавірусом, пр. свій позитивний тест на COVID-19 чиновник повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

Надал написав, що у зв’язку із специфікою своєї роботи, яка пов’язана із зустрічами із великою кількістю людей він уже п’ять місяців здає тести на коронавірус. Так само роблять його заступники та члени команди міського голови. За словами Надала, окрім нього наразі ніхто із заступників міського голови Тернополя, керівників комунальних підприємств і управлінь наразі не інфікувався коронавірусом.

Сергій Надал каже, що наразі почуває себе відносно добре і  буде працювати з дому.

«Відчуваю деякі симптоми, зокрема неприємний біль у горлі. Якби не тест, в іншій ситуації навіть не звернув би на це увагу. Загальний стан нормальний. Перебуваю у постійному контакті зі спеціалістами, повідомив свого сімейного лікаря. Переходжу на самоізоляцію і режим роботи із дому. Потреби в госпіталізації немаї…

… Мобільний зв’язок, інтернет, на щастя дозволяють бути в курсі всіх справ і дистанційно бути в контакті із моєю командою. Це випробовування для мене, для них, для моєї родини. Вірю, що ми це подолаємо і разом станемо сильнішими», – написав Сергій Надал.

Сергій Надал написав, що планує регулярно  тримати усіх в курсі ситуації.

«Бережіть себе, своїх рідних та коханих. На зв’язку!», – резюмував Сергій Надал.

 

comments powered by HyperComments