У Золочівському районі на Львівщині через падіння автовишки загинув 35-річний чоловік

Вівторок, 1 вересня 2020, 10:12
Трагедія сталася під час встановлення освітлення на фермі у одному із сіл Золочівського району
У Золочівському районі на Львівщині через падіння автовишки загинув 35-річний чоловік

У Золочівському районі учора через падіння автовишки, у кошику якої знаходився робітник, загинула людина. На місце інциденту прибули медики та поліція. Про це повідомляє місцевий інтернет-портал «Золочів. нет».

За повідомленням золочівських поліцейських, трагедія сталася через те, що під час встановлення освітлення на території однієї із ферм в районі вантажопідйомний кран-вишка перекинулася у кювет.

«31 серпня, близько 12.00 у Золочівський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що на території ферми в одному з сіл району загинув робітник, який встановлював освітлення.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, під час проведення робіт вантажопідйомний кран зсунувся з опори та перекинувся у кювет.

Внаслідок падіння 35-річний мешканець Львова, який перебував у корзині машини, отримав травми, несумісні з життям.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 272 «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років», – розповіли золочівські правоохоронці. Наразі вони встановлюють усі обставини події. Досудове розслідування триває.

Зазначимо, що як повідомляла «Справжня Варта» у Львові під час реставраційних робіт на площі Галицькій із риштувань упав робітник, який забився на смерть.

comments powered by HyperComments