На Львівщині спалахи COVID-19 зафіксовані у п’яти районах, у трьох – не виявили жодного нового інфікування коронавірусом

Четвер, 27 серпня 2020, 12:26
Антилідерами по кількості нових інфікованих коронавірусом на Львівщині були місто Львів та Яворівський район Львівської області
На Львівщині спалахи COVID-19 зафіксовані у п’яти районах, у трьох – не виявили жодного нового інфікування коронавірусом

Як повідомили у ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України», протягом доби 26 серпня 2020 року лабораторії Львівщини провели загалом 3187 тестів на виявлення коронавірусу чи антитіл до нього, в тому числі 1327 ПЛР-тестів та 1860 ІФА-тестів. В результаті ПЛР-тестування підтверджено іще 203 випадки інфікування коронавірусом серед мешканців Львівщини.

«Антилідером» за кількістю виявлених недужих на COVID-19 традиційно стало місто Львів – тут виявлено 71 випадок інфікування SARS-COV-2, на другому місці – Яворівський район Львівської області – тут виявлено 18 нових випадків нездужання на COVID-19. На третьому місці – Жовківський район – 17 випадків, на четвертому місці – Сокальський і Золочівський райони – по 15 випадків, на п’ятому – Дрогобицький район – 14 випадків інфікування коронавірусом SARS-COV-2. У Пустомитівському і Жидачівському районах виявилено відповідно 11 і 10 випадків COVID-19.

За даними Львівської обласної державної адміністрації, у Яворівському районі спалахи коронавірусу виявлено у Новояворівську та Івано-Франковому – тут зафіксовано по 5 нових випадків інфікування коронавірусом, у с. Бірки – 4 випадки. У Яворові виявлено 2 недужих на COVID-19, у с. Кам’янобрід та Рясне-Руське – по 1.

На Жовківщині спалахи коронавірусу зафіксовано у районному центрі – тут виявлено 8 нових випадків COVID-19, а також у Куликові – 4 нових випадки. По 1 новому випадку COVID-19 виявлено у Великому Дорошеві, Волі-Висоцькій, Глинську, Деревні та Любелі.

У Сокальському районі спалахи коронавірусу виявлено у Червонограді і Сокалі – тут виявлено відповідно 7 і 6 нових випадки COVID-19. У Домашеві та Жвирці виявлено по 1 новому інфікованому.

На Золочівщини спалах коронавірусу виявлено в районному центрі – 8 нових випадків COVID-19. У Вороняках та Золочівці виявлено по 2 випадки інфікування, у Білому Камені, Підгородньому та Ремезівцях – по 1.

На Дрогобиччині спалахи коронавірусу виявлено учора у Бориславі і Дрогобичі – відповідно 7 і 6 нових випадків COVID-19. Іще один випадок зафіксовано у Мединичах.

На Пустомитівщині виявлено такі випадки інфікування SARS-COV-2: Борщовичі - 3, Пикуловичі - 2, Підберізці - 1, Сокільники - 2, Сороки-Львівські - 1, Старе Село - 1, Щирець – 1; на Жидачівщині – Гніздичів - 2, Жидачів - 5, Заріччя - 1, Кнісело - 1, Сулятичі – 1.

У Мостиському районі спалах коронавірусу – 4 випадки інфікування, виявлено у місті Судова Вишня.

В той же час, на території Бродівського, Буського та Турківського районів учора не виявили жодного нового випадку COVID-19. Не виявляли учора недужих на COVID-19 у таких містах обласного значення: Стебник, Моршин, Новий Розділ, Стрий та Трускавець.

comments powered by HyperComments