Найбільше нових випадків COVID-19 на Львівщині учора зафіксували у Львові та Городоцькому районі, а у шести районах не виявили жодного інфікованого

Середа, 26 серпня 2020, 13:55
Інформацію про кількість нововивчених випадків інфікування коронавірусом опублікували Львіська ОДА та ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України».
Найбільше нових випадків COVID-19 на Львівщині учора зафіксували у Львові та Городоцькому районі, а у шести районах не виявили жодного інфікованого

Протягом учорашнього дня у Львові та на Львівщині було проведено 1203 дослідження для виявлення коронавірусу SARS-COV-2 методом полімеразно-ланцюгової реакції і 1163 досліждження для виявлення антитіл до SARS-COV-2 методом імуноферментного аналізу. Про це повідомляє ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України».

Загалом на Львівщині було виявлено 171 новий випадок інфікування мешканців коронавірусом SARS-COV-2. Найбільше випадків – 83 було зафіксовано у місті Львові. На другому місці – Городоцький район – тут учора зафіксували 25 нових випадків захворювання на COVID-19. На третьому місці – Дрогобицький район – 12 нових випадків інфікування коронавірусом.

За даними Львівської обласної державної адміністрації, у Городоцькому районі інфікованих коронавірусом SARS-COV-2 виявили у таких населених пунктах: Бучали – 1, Великий Любінь – 1, Городок – 6, Градівка – 1, Заверешиця – 2, Комарно – 3, Косівець – 1, Мавковичі – 2, Мшана – 1, Повітно – 1, Поріччя – 1, Родатичі – 1, Суховоля – 4. На Дрогобиччині учора хворих на COVID-19 виявляли у Бориславі – 3, Довгому – 1, Меденичах – 1, Ролові – 1, Дрогобичі – 3 та Стебнику – 3.

В той же час, у Бродівському, Буському, Кам’янка-Бузькому, Старосамбірському, Стрийському та Турківському районах учора не зафіксували ні одного нового випадку захворювання на COVID-19.

comments powered by HyperComments