У Дрогобицькому пологовому будинку завершили капремонт у відділенні

Неділя, 23 серпня 2020, 17:52
Відтепер породіллі, які народжуватимуть немовлят у Дрогобицькому пологовому будинку, перебуватимуть в оновлених палатах пологового відділення
У Дрогобицькому пологовому будинку завершили капремонт у відділенні

У Дрогобицькому пологовому будинку завдяки реалізації мікропроекту провели капітальний ремонт у пологовому відділенні, який обійшовся у суму більше ніж півмільйони гривень. У палатах встановили нові сучасні меблі, які забезпечуватимуть комфортне перебування для матері і дитини. Крім того ремонт було проведено у санвузлі та коридорі відділення. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради.

Офіційне відкриття оновленого пологового відділення Дрогобицького пологового будинку відбулося у п’ятницю 21 серпня 2020 року. Стан відділення проінспектували міський голова Дрогобича Тарас Кучма та начальник відділу охорони здоров’я Дрогобицької міської ради Володимир Чуба. Посадовці поспілкувалися із керівником Дрогобицького пологового будинку Романом Ігнатишиним та медичним колективом лікувального закладу.

Лікарі Дрогобицького пологового будинку повідомили, що лікувальний заклад планує провести гістероскоп – ендоскопічний прилад, призначений для проведення досліджень в порожнині матки.

За доброю християнською традицією, у відремонтованому приміщенні пологового відділення провели обряд освячення.

Раніше у Дрогобицькому пологовому будинку провели ремонт у операційній, закупили нове медичне обладнання, в тому числі сучасний апарат для ультразвукової діагностики.

comments powered by HyperComments