Фракція політсили мера Львова Андрія Садового в Тернопільській міській раді припинила своє існування

П'ятниця, 21 серпня 2020, 20:53
Політичний проект Андрія Садового під назвою «Об’єднання «Самопоміч» уже остаточно добігає кінця
Фракція політсили мера Львова Андрія Садового в Тернопільській міській раді припинила своє існування

За два місяці до майбутніх місцевих виборів у Тернопільській міській раді припинила своє існування фракція політисили Андрія Садового «Об’єднання «Самопоміч». Про це повідомило тернопільське видання «20 хвилин. Тернопіль».

Повідомляється, що із фракції «Самопомочі» вийшли чотири депутати: Віктор Генсерук, Андрій Грицишин, Олег Нитка та Сергій Лупак. Позафракційними залишились Андрій Шкула, Юрій Штопко та Назарій Зелінка. Отож фракція «Самопомочі» перестала існувати.

Така ж доля спіткала сьогодні, 21 серпня 2020 року фракцію політсили Юлії Тимошенко «Батьківщина» – із цієї фракції вийшов депутат Андрій Артимович, відповідно кількість депутатів стала недостатньою для існування фракції.

Зазначимо, що іще раніше в Тернопільській міській раді припинила своє існування фракція політичної партії Анатолія Гриценка «Громадська позиція».

Чотири екс-прихильники політсили Андрія Садового, депутат Андрій Артимович, що представляв «Батьківщину» та Андрій Газилишин від «Громадської позиції» створили фракцію «Порядок. Відповідальність. Справедливість» і заявили про підтримку чинного мера Тернополя Сергія Надала, який, як відомо, був обраний від партії «Свобода». Львів’яни, до речі, пам’ятають, як Андрій Іванович Садовий боровся із депутатами-свободівцями у минулому складі Львівської міської ради і які тільки епітети по відношенню до партії Олега Тягнибока вживали прихильники діючого мера Львова. Створення фракції «Порядок. Відповідальність. Справедливість» чітко показує реальну позицію людей, які примикали до команди Садового: «Тримай ніс по вітру». Бачачи те, що політ сила Садового програла все що можна на державному рівні, представники «Самопомочі» переходять під прапори навіть ідейних противників Андрія Івановича.

comments powered by HyperComments