У Перемишлянському районі на Львівщині виявили цілу плантацію конопель

П'ятниця, 21 серпня 2020, 17:34
На орендованій ділянці раніше судимий мешканець Перемишлянщини вирощував майже 500 рослин коноплі, які виявили і вилучили поліцейські.
У Перемишлянському районі на Львівщині виявили цілу плантацію конопель

У Перемишлянському районі на Львівщині поліцейські виявили цілу плантацію, на якій росло біля півтисячі рослин коноплі. Наркотичні рослини вилученою Про це повідомляє інтернет-портал «Золочів.нет» з посиланням на ГУ Національної поліції у Львівській області.

Виявилося, що плантацію із коноплями орендував і обробляв мешканець Жидачівського району, який раніше був засуджений за крадіжки.

«20 серпня співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю поліції Львівщини спільно з слідчими Перемишлянського відділення поліції під час санкціонованого обшуку в одному з сіл Перемишлянського району виявили та вилучили майже 500 рослин коноплі.

Як встановили правоохоронці, нарковмісні рослини вирощував 45-річний мешканець Жидачівського району на орендованій земельній ділянці.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі до семи років.

Вилучені наркотичні рослини правоохоронці скерували на експертне дослідження, триває досудове розслідування», – інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, на Львівщині триває оперативно-профілактична операція «МАК-2020», мета якої – виявлення та знищення нелегальних посівів нарковмісних рослин маку та конопель

comments powered by HyperComments