У Дрогобичі на Львівщині почали ремонти двох вулиць

П'ятниця, 21 серпня 2020, 14:16
Ремонтні роботи зараз тривають на вулицях Івана Котляревського та 22-го січня
У Дрогобичі на Львівщині почали ремонти двох вулиць

У Дрогобичі цьогоріч міська влада активно займається ремонтами вулично-дорожньої інфраструктури міста. На тижні, що минає приступи до ремонтних робіт на вулицях Івана Котляревського і 22-го січня. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.

Ремонтні роботи на вулиці Івана Котляревського розпочали учора, 20 серпня 2020 року. На першому етапі фрезерують залишки асфальтного покриття. Також в ході робіт заплановано прочистку системи водовідведення. Загальна вартість ремонтних робіт – біля 775 тисяч гривень. Їх планують завершити до кінця наступного тижня.

Щодо перекриття вулиці, то її закриють для проїзду транспорту лише у день асфальтування.

«Ще у 2017 році ми зустрічалися з мешканцями і планували ремонт цієї вулиці. Але нам завадила сміттєва криза, а потім – трагедія з будинком №101/1 на Грушевського. Адже всі кошти були скеровані на вирішення цих проблем. Нарешті цьогоріч нам вдасться зробити ремонт частини вулиці. Решту плануємо на наступний рік», – прокоментував міський голова Тарас Кучма.

У мерії Дрогобича просять не залишати авто на проїжджій частині та не перешкоджати роботі спецтехніки.

Також учора у Дрогобичі почали ремонтувати нову ділянку вулиці 22-го січня. Перед тим її відремонтували у декілька етапів від перетину з вулицею Северина Наливайка до перетину з вулицею Петра Сагайдачного. Зараз роботи тривають на ділянці від вулиці Северина Наливайка до межі міста Дрогобича в напрямку Старого Села. У четвер, 20 серпня, старе асфальтне покриття почали фрезерувати.

За словами начальника Департаменту міського господарства Романа Москалика, ремонтні роботи на ділянці вулиці 22-го січня триватимуть протягом 3-х тижнів. Їхня вартість – 1 мільйон 794 тисячі гривень.

Ремонтні роботи на вулиці 22-го січня оглянув мер Дрогобича Тарас Кучма і його заступник Ігор Герман. В ході розмови з мешканцями вулиці було озвучено, що дорогу відремонтують до межі між Дрогобичем та Старим Селом, оскільки далі, поки не буде утворена ОТГ, витрачати кошти на ремонт з міського бюджету є незаконно. Також в ході ремонту проведуть прочистку системи водовідведення. Після ремонту, на прохання громади, на вулиці встановлять обмежувальні дорожні знаки для руху багатотонажних вантажівок.

Фото - Прес-служба Дрогобицької міськради.

comments powered by HyperComments