У регіонах, що потраплять в «червону» карантину зону, навчання в школах не буде

Вівторок, 18 серпня 2020, 20:05
Якщо регіон потрапить у «червону» зону, школярі знову навчатимуться онлайн і це триватиме доти, доки не будуть послаблені карантинні обмеження
У регіонах, що потраплять в «червону» карантину зону, навчання в школах не буде

Під час конференції «Освіта в умовах пандемії: як організувати навчальний рік 2020-2021» головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко зазначив, що лише в школах тих регіонів, які потраплять в «червону» зону епідемічної небезпеки навчання проводитиметься в онлайн-режимі, а не на уроках у школах.

«Я думаю, що якщо ми всі будемо разом дотримуватися протиепідемічних правил, які зазначені у наших рекомендаціях, це дозволить нам вчасно якісно профілактувати поширення коронавірусної хвороби, розпочати освітній сезон і закінчити його так, як ми це передбачаємо – у звичайній офлайн формі», – зазначив Ляшко. Водночас, за його словами, школи в «червоній» зоні працюватимуть інакше.

«У той же час, ми розуміємо, що якщо будуть деякі школи в «червоній» зоні, то буде запроваджене онлайн навчання саме на той період, поки регіон перебуватиме в «червоній» зоні», – додав головний санлікар України.

comments powered by HyperComments