В Ожидові на Львівщині молода жінка втопилася в криниці

Понеділок, 17 серпня 2020, 20:03
Інцидент стався у неділю, 16 серпня 2020 року, нажаль медики нічим не змогли допомогти потопельниці
В Ожидові на Львівщині молода жінка втопилася в криниці

У неділю, 16 серпня 2020 року, зранку мешканці села Ожидів, що у Буському районі Львівської області помітили, що у криницю на вулиці Заводський впала людина. Очевидці інциденту одразу викликали рятувальників, медиків та правоохоронців. Коли витягнули тіло із криниці, виявилося, що це 32-річна мешканка Ожидова. Нажаль, лікарні не змогли повернути потопельницю до життя. Про це повідомила «Львівська мануфактура новин».

«Це велике горе не лише для її сім’ї, а й для всіх, хто знав цю дівчину. У селі вона мала дуже добру репутацію – вихована, порядна. Її мама працює у школі, є однією з наших найкращих педагогів. Культурна, ввічлива, врівноважена, такою і доньку виховала. Дівчина ще була незаміжня, дітей не мала», – розповідає працівниця школи в Ожидові Світлана.

У селі кажуть, що загибла була єдиною донькою у батьків. Також додають, щона її тілі наче не виявили ознак насильства. Натомість помітили синці під очима. Обставини події встановлюють правоохоронці.

«Досі не знаємо, як так могло трапитися. Це нещасний випадок, страшна трагедія. Сподіваємося, що поліція розставить усі крапки над і», – зазначає  Світлана.

Сьогодні, 17 серпня, потопельницю поховали на місцевому цвинтарі.

comments powered by HyperComments