На Прикарпатті завершують ремонт об’їзної дороги міста Косіва

Неділя, 16 серпня 2020, 10:26
Тут зараз укладають верхній шар щебенево-мастичного асфальтобетона, роботи тривають в рамках поточного середнього ремонту автотраси Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський
На Прикарпатті завершують ремонт об’їзної дороги міста Косіва

На Прикарпатті завершують роботи із ремонту об’їзної дороги міста Косіва, яка є складовою автотраси Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, яка цього року проходить поточний середній ремонт на окремих ділянках. Роботи по укладанню верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону ведуться на ділянці автотраси Р-24 від км. 69 + 629 до км. 78 + 200 у Косівському районі Івано-Франківщини. Ділянка км 72+800 – 77+600 – це об’їзна міста Косів.  На км 77+397 цієї дороги наприкінці минулого року здано в експлуатацію міст через р. Рибниця. Про це повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області.

Повідолмляється, що у порядкування об'їзної м. Косів надзвичайно важливе для розвантаження центру туристичного міста від транзитного транспорту.

Крім ремонту ділянки траси Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський.у Косівському районі, роботи на цій трасі також ведуться у Верховинському районі. Одночасно розпочатий поточний середній ремонт дороги в смт Старий Гвіздець та буде продовжений у с. Підгайчики і в Городенківському районі.

Роботи із ремонту автотраси Р-24 в Івано-Франківській області здійснюються в рамках реалізації Національного проекту «Велике будівництво». Замовник робіт – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, яка здійснює технагляд за дотриманням технологічного процесу. Роботи фінансується із державного бюджету, підрядник – ТзОВ «ПБС».

comments powered by HyperComments