На Львівщині ремонтують автодорогу між Миколаєвом і Бібркою

Субота, 15 серпня 2020, 18:48
Капітальний ремонт ділянки автодороги Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка проводитися в рамках державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області»
На Львівщині ремонтують автодорогу між Миколаєвом і Бібркою

На Львівщині проводяться ремонтні роботи на автодорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка. Цю трасу ремонтують в рамках реалізації державного інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області». Про це повідомили у прес-службі Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Роботи із капітального ремонту траси Т-14-25 активно ведуться на ділянці від Дроговижа до Великої Горожанки. Зараз підрядник влаштовує швидісно-перехідні смуги на підході до пересічення із автомобільною дорогою Т-14-16 Львів – Пустомити – Меденичі, влаштовують тротуари в межах с. Дроговиж та ремонтують мостові переходи у с. Вербіж. Станом на п’ятницю 14 серпня 2020 року завершені роботи з влаштування дощової каналізації та вже заасфальтовано понад 9 км дороги у нижньому шарі та понад 6 км - у верхньому.

У Службі автомобільних доріг у Львівській області цьогоріч планують з’єднати між собою відремонтованою дорогою Т-14-25 міжнародні траси М-06 Київ – Чоп та М-11 Львів – Шегині і таким чином розвантажити кільцеву дорогу міста Львова.

comments powered by HyperComments