На Львівщині у місті Броди вчора зафіксували спалах коронавірусу

П'ятниця, 14 серпня 2020, 14:35
У Бродівському районі Львівської області вчора виявили 13 випадків інфікування мешканців коронавірусом, 10 із них – у райцентрі
На Львівщині у місті Броди вчора зафіксували спалах коронавірусу

На Бродівщині довший час не фіксувалися значні темпи інфікування мешканців коронавірусом: за даними ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» станом на ранок 13 серпня 2020 року у Бродівському районі було виявлено усього 72 випадки інфікування мешканців коронавірусом SARS-COV-2.

У четвер 13 серпня 2020 року ситуація змінилася – під час проведення ПЛР-досліджень на коронавірус, інфекцію виявлено у 13 мешканців Бродівського району, отож кількість інфікованих коронавірусом зросла на зразу 18%. Із 13 інфікованих мешканців Бродівщини 10 проживає у районному центрі. Іще три пацієнти із коронавірусом проживає у селі Лучківці. Про це свідчать дані, які оприлюднила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Зазначимо, що із районів Львівщини у четвер 13 серпня 2020 року найбільше нових випадків інфікування коронавірусом виявлено у Пустомитівському районі – 16 випадків. На другому місці (по 13 нових випадків інфікування коронавірусом) виявлено у Бродівському і Миколаївському районах. Третє місце – у Жидачівщини, де виявлено 12 нових випадків інфікування коронавірусом. На четвертому місці (по 11 нових випадків інфікування) Жовківський і Сокальський райони. Серед райцентрів Львівської області на другому місці після Бродів виявився Сокаль, де виявили вчора 8 випадків COVID-19. На  третьому місці – Жидачів (8 нових випадків інфікування).

 

comments powered by HyperComments