У Дрогобичі на Львівщині завершили реконструкцію вулиці Ярослава Осьмомисла (ФОТО)

Середа, 12 серпня 2020, 13:04
Ця вулиця, яка сполучає Ринкову площу і площу Замкова Гора стала пішохідною зоною в центрі Дрогобича
У Дрогобичі на Львівщині завершили реконструкцію вулиці Ярослава Осьмомисла (ФОТО)

Вчора у Дрогобичі завершили черговий інфраструктурний проект – завершилися ремонтні роботи із реконструкції вулиці Ярослава Осьмомисла. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.

Реконструкцію вулиці розпочали 25 квітня. В ході реконструкції стару австрійську бруківку, яка просіла, перезамостили. Також облаштували дренажну систему для відводу дощової води. Вздовж вулиці, з боку прилеглого до території костелу святого Варфоломія, облаштували паркомісця для автомобілів, а з іншого – пішохідну зону з тактильною смугою та безбар’єрними тротуарами. Відтак проїжджу частину вулиці замощено старим австрійським каменем, а паркомісця та пішохідну зону – сучасною бруківкою.

Як зазначають у Департаменті міського господарства, ремонтні роботи тривали майже 4 місяці, оскільки замостити заново австрійський камінь – складний процес.

Ще декілька днів вулиця буде закритою для проїзду транспорту, оскільки необхідно, щоб відбулося природнє укріплення шару основи, яка знаходиться під бруківкою.

Зазначимо, що частина вулиці Ярослава Осмомисла стала пішохідною зоною, яка гармонійно сполучає площу Замкова Гора з площею Ринок.

Світлини - прес-служба Дрогобицької міської ради.

comments powered by HyperComments