На Львівщині виявлено спалахи COVID-19 у Жовківському та Яворівському районах

Четвер, 6 серпня 2020, 13:52
Вчора у 8 районах Львівщини виявлено понад 10 нових випадків інфікування коронавірусом.
На Львівщині виявлено спалахи COVID-19 у Жовківському та Яворівському районах

Під час ПЛР-тестування на виявлення коронавірусу, яке проводилося вчора, 5 серпня 2020 року на Львівщині виявлено потужні спалахи COVID-19 одразу в двох районах – у Жовківському та Яворівському. Іще у 5 районах області виявлено більш ніж 10 нових випадків інфікування SARS-COV-2. Про пише прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Лідером із кількості виявлених випадків інфікування коронавірусом 5 серпня 2020 року став Жовківський район – тут виявлено 24 нових випадки інфікування, в тому числі: 10 випадків у районному центрі, а також Воля-Висоцька – 2 виапдки, B'язова – 1, Гійче – 1, Дубляни – 3, Кунин – 1, Малий Дорошів – 1, Hoвa Кам'янка – 1, Пили – 1, Стара Скварява – 2, Tуринка – 1 випадок.

На другому місці – Яворівський район, де виявлено 20 нових випадків інфікування коронавірусом SARS-COV-2: найбільше випадків – 6 зафіксовано у селі Рясне-Руське біля Львова, в Затоці та Івано-Франковому виявлено по 3 випадки інфікування, у Домажирі – 2, у Волі-Добростанській, Калинівці, Мальчицях, Новояворівську, Семирівці та Черчику – по одному випадку коронавірусу.

На третьому місці – Миколаївський район – тут виявлено 19 нових випадки інфікування коронавірусом, в тому числі 5 – у районному центрі. У Новому Роздолі, Стільсько, Рудниках і Дроговижі – по 2 випадки інфікування, у Вербіжі, Демні, Закладі, Ілові, Малій Волі, Роздолі – по 1 випадку інфікування.

На четвертому місці – Самбірський і Дрогобицький райони де виявлено по 16 інфікованих. в тому числі на Самбірщині – у районному центрі – 5 осіб, у Викотах і Кульчицях – по 2 особи, у Воютичах, Долобові, Задністрянах, Пинянах, Ралівці, Стрілковичах, Хлопчицях – по одному випадку інфікування. На Дрогобиччині - Борислав – 4, Доброгостів – 1, Меденичі – 2, Рихтичі – 1, Дрогобич – 8 випадків інфікування коронавірусом.

У Перемишлянському районі виявлено 15 нових випадки інфікування коронавірсом, а у Городоцькому і Жидачівському районах – по 12 нових випадків інфікування коронавірусом.

 

 

comments powered by HyperComments