У Бродах на Львівщині у гаражі згоріла приватна автівка

Вівторок, 4 серпня 2020, 09:37
Пожежа сталася вечором, вогонь знищив дерев’яний гарає і автомобіль «Peugeot Expert» та два велосипеди
У Бродах на Львівщині у гаражі згоріла приватна автівка

У неділю, 2 серпня 2020 року ввечері о 20:24 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу в м. Броди на вул. С Бандери, пише інтернет-портал «Золочів. нет».

«Пожежа виникла в дерев’яному гаражі, критому шифером, розміром 6×4 м. До місця події негайно виїхали рятувальники 10-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Броди.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, дах гаража був повністю охоплений вогнем. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташовані гаражі. Не гаючи часу вогнеборці приступили до проведення робіт з ліквідації загоряння. О 20:38 вогнеборці локалізували пожежу, та о 20:56 повністю ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив дах гаража на площі 24 кв. м., автомобіль «Peugeot Expert», два велосипеди, речі домашнього вжитку на площі 2 кв.м. Вогнеборцям вдалось запобігти розповсюдженню вогню та врятувати від знищення 4 поруч розташовані гаражі.

До ліквідації пожежі залучили 8 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки»,  – розповіли вогнеборці золочівським журналістам. Причини та обставини виникнення події наразі встановлюються.

comments powered by HyperComments