У Дрогобичі завершили капітальний ремонт вулиці Ірини Вільде

П'ятниця, 31 липня 2020, 14:04
Ремонтні роботи тривали тут із 15 по 30 липня, уже відбулося урочисте відкриття вулиці для руху транспорту
У Дрогобичі завершили капітальний ремонт вулиці Ірини Вільде

У Дрогобичі завершили капітальний ремонт іще однієї вулиці – це вулиця Ірини Вільде, яку закрили для руху транспорту 15 липня і уже 30 липня урочисто відкрили для руху транспорту. Про це повідомили у прес-службі Дрогобицької міської ради.

Ремонт вулиці Ірини Вільде – це ефективний приклад співпраці між мешканцями та владою міста Дрогобича, адже проект на 70% фінансувався із міського бюджету, а на 30% - за підприємств, які провадяться свою діяльність в цьому районі. Завдяки співпраці громади та місцевого самоврядування, відновили майже одну тисячу сімсот квадратних метрів дорожнього покриття. Вартість робіт з капітального ремонту вулиці Ірини Вільде становила 1 мільйон 379 тисяч гривень.

Мешканці вулиці спільно з депутатом по округу Юрієм Миляном звернулися до міського голови Дрогобича Тараса Кучми з пропозицією відремонтувати вулицю на умовах співфінансування. Так, як і було домовлено між обома сторонами, на ремонт вулиці Ірини Вільде залучили 70% коштів з місцевого бюджету, а 30% – співфінансування від підприємців, які в цьому мікрорайоні провадять свою діяльність.

Вулицю замостили бруківкою. Окрім цього, на прохання мешканців облаштували і «лежачі поліцейські» для примусового зниження швидкості руху транспортних засобів.

comments powered by HyperComments