У Львові в кінці серпня почнуть ремонт вулиці Пекарської

П'ятниця, 31 липня 2020, 10:55
Проводити ремонт буде компанія ТзОВ «Вельт Капітал», яка оцінила їх у 109,4 мільйони гривень
У Львові в кінці серпня почнуть ремонт вулиці Пекарської

У Львові в останній декаді серпня розпочнуть роботи по капітальному ремонту вулиці Пекарської на ділянці від вулиці Тершаківців до вулиці Мечникова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради із посиланням на ЛКП «Львівавтодор».

Виконувати роботи по капітальному ремонту вулиці Пекарської буде компанія ТзОВ «Вельт Капітал», яка запропонувала на тендері найнижчу ціну – 109,4 мільйони гривень. Очікувана ціна закупівлі, яка була вказана у системі електронних закупівель «Prozzoro», складала біля 135 мільйонів гривень. У ЛКП «Львівавтодор» стверджують, що кошторисна вартість об’єкту становила 141 мільйон гривень. Нагадаємо, що розробником проекту капітального ремонту вулиці Пекарської виступило ЛКП «Інститут просторового розвитку».

Проектом капітального ремонту вулиці Пекарської передбачено наступні роботи: передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, капітальний ремонт світлофорного об'єкта, заміна існуючих мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Також проектом передбачені умови безперешкодного і зручного пересування маломобільних груп населення, влаштування благоустрою території.

comments powered by HyperComments