13-річну дівчинку, що потрапила в ДТП на Бродівщині, доправили гелікоптером до Києва

Четвер, 30 липня 2020, 17:35
ДТП, в якому постраждала дитина, сталося опівдні 27 липня 2020 року на трасі «Київ – Чоп»
13-річну дівчинку, що потрапила в ДТП на Бродівщині, доправили гелікоптером до Києва

Як пише «Золочів.нет» посилаючись на повідомлення ДСНС України, 29 липня, пізнього вечора, гелікоптер ДСНС доправив до Києва 13-річну дівчинку, яка разом із сестрою та батьками потрапила у жахливу ДТП, що сталося 27 липня на на трасі Київ – Чоп в с. Дубина Бродівського району Львівської області.

«З міста Броди дитину було вирішено транспортувати після консультації фахівців – нейрохірурга та анестезіолога, які також прибули з Києва. Надалі її лікуванням займатимуться столичні лікарі.

Цьогоріч це вже не перший випадок, коли гелікоптери ДСНС надають допомогу громадянам, які з різних причин не можуть безпечно дістатися медичного закладу в іншому куточку країни. Так, нещодавно до столичного Інституту серця було перевезено пацієнта після трансплантації серця. Також під час недавніх паводків у Карпатському регіоні гелікоптер ДСНС транспортував породіллю, якій була необхідна госпіталізація, проте дороги були пошкоджені негодою.

Загалом, виконання рейсів санавіації дозволяє у найкоротші терміни доправили важкохворих, або важкотравмованих пацієнтів для надання їм необхідної допомоги без ризику ускладнень у разі наземного транспортування»,   – йдеться у повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, що 27 липня о 13:23 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що на трасі Київ-Чоп в с. Дубина Бродівського району відбулось зіткнення автомобіля «Lexus» з автомобілем ВАЗ-2121 «Нива», які після зіткнення зачепили ще вантажний автомобіль «RENAULT Magnum».  Тоді внаслідок ДТП були травмовані четверо осіб.

comments powered by HyperComments