Навколо Трускавця на Львівщині збудують нову об’їзну дорогу

Четвер, 23 липня 2020, 19:09
Її будівництво обійдеться у майже 225 мільйонів гривень, замовником виступає Служба автомобільних доріг у Львівській області
Навколо Трускавця на Львівщині збудують нову об’їзну дорогу

У Трускавці скоро розпочнуть будівництво нової об’їзної дороги, яка сполучить місто-курорт із Дрогобичем. Тендер на будівництво дороги виграла одеська компанія «Автомагістраль-Південь», яка оцінила роботи у 224,8 мільйонів гривень. Замовником виступає Служба автомобільних доріг у Львівській області, яка незабаром має підписати договір із підрядником. Інформація про це є у системі публічних закупівель «Прозорро».

Переможець у тендері на будівництво нової об’їзної дороги визначився на електронному аукціоні сьогодні, 23 липня 2020 року. Єдиним конкурентом одеської компанії була турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл». Різниця у вартості робіт у конкурентів склала усього 2 гривні.

Нова об’їзна Трускавця буде мати протяжність 3,8 кілометрів, її прокладуть від між Модричами і Сільцем в об'їзд Трускавця і з'єднають з існуючою дорогою на Борислав в районі трускавецького озера. Нова дорога минатиме всі карстові провалля, які утворилися протягом 2017-2020 років. На початку та в кінці дороги облаштують кільця для безпечного проїзду перехресть. Завершити будівництво дороги планують до кінця наступного року.

comments powered by HyperComments