На трасі Львів – Шегині біля Бартатова у ДТП постраждало п’ятеро осіб

Вівторок, 21 липня 2020, 17:01
В результаті аварії, яка сталася сьогодні зранку, трьох водіїв і двох пасажирів доставили в лікарню
На трасі Львів – Шегині біля Бартатова у ДТП постраждало п’ятеро осіб

У прес-службі Патрульної поліції Львівщини повідомили про аварію, яка сталася сьогодні, 21 липня 2020 року біля 10:00 на автотрасі Львів – Шегіні в районі села Бартатів Городоцького району. У ДТП потрапило зразу три легковика, п’ятеро людей постраждали. Винуватцем ДТП став один із водіїв, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Повідомляється, що за кермом автомобіля «Mitsubishi Galant» перебував 38-річний львів’янин, який не впорався із керуванням і виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із автомобілями «Range Rover» та ВАЗ-2108. Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Mitsubishi Galant» був напідпитку.

Внаслілок ДТП травмувалися 47-річний водій «Range Rover», який мешкає у Городоцькому районі, а також його пасажирка, 26-річний мешканець Городоцького району, який був за кермом «вісімки» а також його пасажирска. Травмувався і сам винуватець ДТП. Всіх їх доправили до лікарні, діагнози зараз уточнюються.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Водія Mitsubishi мають затримати та обрати  йому запобіжний захід.

comments powered by HyperComments