Ремонт автодороги Мшанець – Стрілки на Львівщині відновлять до початку серпня

Субота, 18 липня 2020, 08:12
Почати відновлення ділянки дороги С-141704 Мшанець – Стрілки планують на протязі двох тижнів
Ремонт автодороги Мшанець – Стрілки на Львівщині відновлять до початку серпня

Уже скоро розпочнуться ремонтно-відновлювальні роботи на ділянці автодороги С-141704 Мшанець – Стрілки у Старосамбірському районі. Про це вчора під час зустрічі домовилися представники громади і заступник Львівської обласної державної адміністрації Юрій Бучко, про це повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

«Ми домовились з громадою про те, що департамент дорожнього господарства зобов’язується не пізніше серпня цього року продовжити проведення робіт з поточного ремонту автомобільної дороги загальною протяжністю близько 3,7 км. На цій ділянці буде асфальтована дорога», – наголосив Юрій Бучко.

Для того, щоб провести відновлення іншої ділянки автодороги довжиною 12 кілометрів необхідно провести тендер і визначити виконавця робіт. Після виділення коштів із державного Дорожнього фонду розпочнеться ремонт і цієї ділянки.

Також домовилися про те, що Старосамбірська районна державна адміністрація повинна вжити заходи по забезпеченню прийняття рішень про виділення 100 тисяч гривень для можливості здійснення Департаментом дорожнього господарства процедури закупівлі із метою підготовки до початку ремонтних робіт на об’єкті «Капітальний ремонт автомобільної дороги С-141704 Мшанець – Стрілки км. 0 + 000 – км. 12 + 900».

comments powered by HyperComments