У Яворівському районі на Львівщині виявлено майже 600 випадків COVID-19

П'ятниця, 17 липня 2020, 15:57
Тільки в місті Новояворівську виявлено понад 120 випадків інфікування коронавіврусом
У Яворівському районі на Львівщині виявлено майже 600 випадків COVID-19

У Яворівському районі на Львівщині станом на 16 липня 2020 року зареєстровано майже 600 випадків інфікування коронавірусом. про це повідомила лікар-епідеміолог Яворівського районного відділу ДУ «Львівський обласний лабораторний цент» Віра Левицька, пише «Четверта студія».

За словами лікарки, у місті Новояворівську уже лабораторно підтверджено більше 120 випадків інфікування коронавірусом (населення Новояворівська … осіб), у райцентрі – місті Яворові теж виявлено майже 60 випадків інфікування людей коронавірусом SARS-COV-2. У Івано-Франковому зафіксовано понад 60 випадків захворювання на COVID-19, Надзвичайно швидко поширюється коронавірус у Краківці.

За її словами, у Новояворівську лабораторно підтвердили більше 120 випадків інфікування коронавірусом.

«Найбільша захворюваність у селещах Яворівщини – це населені пункти Ясниська і Бірки. Захворювання у селах було поширене працівниками Краківецького та Привокзального ринків. Там захворюваність реєструється у сім’ях тих людей, які працювали на ринку», – розповіла лікар-епідеміолог Віра Левицтка і додала, що зупинити поширення інфекції можна тільки завдяки дотриманню режиму самоізоляції.

«Дуже прикро і сумно, що до наших рекомендацій, які медичні працівники пропагують з метою попередження поширення захворювання ігнорують не лише пересічні громадяни, але й працівники державних установ», – зазначила Віра Левицька.

comments powered by HyperComments