У Заставнянському районі на Буковині виявили три діляник із снодійним маком

П'ятниця, 17 липня 2020, 11:16
Співробітники Заставнівського відділення поліції проводять у районі комплекс оперативно-провілактичних заходів під умовною назвою «МАК»
У Заставнянському районі на Буковині виявили три діляник із снодійним маком

У двох селах Заставнівського району на Буковині співробітник поліції піл час проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «МАК» виявили незаконні посіви рослин снодійного маку. Про це з посиланням на Відділ комунікації ГУ Національної поліції в Чернівецькій області повідомляє телеканал «TVA».

Дільничні офіцери поліції під час відпрацювання території обслуговування в селах Малий Кучурів та Веренчанка на території домогосподарств місцевих жителів виявили нелегальні посіви наркотичних рослин.

Загалом із трьох присадибних ділянок правоохоронці вилучили 370 кущів макової рослини. Все вилучене поліцейські направили на експертизу.

За вказаними фактами слідчі Заставнівського відділення поліції відкрили три кримінальних провадження за частиною 1 статті 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі до трьох років. Проводиться досудове розслідування.

comments powered by HyperComments