У Золочівському районі на Львівщині сусід побив сусіда до смерті

Четвер, 16 липня 2020, 19:38
Інцидент стався 11 липня 2020 року в одному із сіл на Золочівщині, злочинцю загрожує ув’язнення до 10 років
У Золочівському районі на Львівщині сусід побив сусіда до смерті

Поліцейські Золочівського району на Львівщині викрили місцевого мешканця, який жорстоко побив свого сусіда. Від травм людина померла. Про це повідомив місцевий інтернет-портал «Золочів.нет».

«11 липня на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл Золочівського району про тіло сусіда без ознак життя, яке він виявив на території його домогосподарства біля будинку.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Золочівського відділу поліції, а також оперативники управління карного розшуку поліції Львівщини. На місці події правоохоронці виявили тіло господаря – 60-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті, зокрема, травмами голови.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років», – розповіли у Золочівському райвідділі поліції.

Завдяки спільним зусиллям поліцейські протягом доби встановили, що до скоєння злочину причетний 43-річний односельчанин загиблого. Близько 16.00, під час конфлікту, він побив сусіда, спричинивши йому тілесні ушкодження, які призвели до смерті.

У неділю 13 липня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

comments powered by HyperComments