У Тернополі тролейбуси маршруту № 3 тимчасово курсують за зміненою трасою

Вівторок, 14 липня 2020, 11:55
Зміна тролейбусного маршруту пов’язана із проведених ремонтних робіт по контактній мережі, які планують завершити до кінця серпня
У Тернополі тролейбуси маршруту № 3 тимчасово курсують за зміненою трасою

У Тернополі у зв’язку із необхідністю проведення ремонту контактно-кабельної мережі на перехресті вулиць Руської і Танцорова, що у районі Надставної церкви, тролейбусний маршрут № 3 тимчасово курсуватиме за зміненою трасою. Про це повідомили у прес-службі Тернопільської міської ради із посиланням на КП «Тернопільелектротранс».

Відтепер тролейбуси маршруту № 3, які прямують від ТРЦ «Подоляни» в сторону житлового масиву «Дружба» курсуватимуть через центр міста, а саме – по вулиці Руській. В той же час, сполучення між житловим масивом «Дружба» та Центральним ринком і автовокзалом із 09:15 до 17:00 залишається без змін.

Директор КП «Тернопільелектротранс» Андрій Мастюх каже, що в районі Надставної церкви на вулиці Руській систематично траплялися обриви контактної мережі, яка була дуже зношеною. Останній обрив трапився 6 липня, його усували кілька годин. Отож на підприємстві вирішили провести ґрунтовний ремонт контактної мережі на Руській – Танцорова. Він завершиться 20 серпня поточного року.

У КП «Тернопільелектротранс» просять у пасажирів вибачення за тимчасові незручності, пов’язані із ремонтними роботами.

Фото – прес-служба Тернопільської міської ради.

comments powered by HyperComments