Сьогодні вночі в Чернівцях сталася аварія на водогоні

Неділя, 12 липня 2020, 17:22
Через прорив труби діаметром 900 міліметрів на водогоні «Дністер – Чернівці» у селі Біла у Чернівцях значні проблеим із водопостачанням
Сьогодні вночі в Чернівцях сталася аварія на водогоні

На водогоні «Дністер – Чернівці» в ніч із 11 на 12 липня 2020 року стався прорив труби діаметром 900 міліметрів по вулиці Корсунській у селі Біла. Через це обласний центр Буковини має значні проблеми із водопостачанням. Про це повідомив місцевий телеканал «ТVA».

Отож, постачання води у період із 23:00 11 липня до 08:00 12 липня, із 10:00 до 19:00 12 липня на 22:00 до 07:00 13 липня 2020 року припинено в таких районах міста:  проспект Незалежності, вулиці Героїв Майдану, Рівненська (частково), Науки, Південно-Кільцева, Руська, Комунальників, Авангардна, Головна, Воробкевича, Івасюка, Комарова, Полєтаєва, бульвар Героїв Крут, вулиці Ентузіастів, Щербанюка, Достоєвського, Небесної Сотні, О. Кобилянської, Котляревського, Шевченка, Кармелюка, Соборна площа, вулиці Гастелло, Штейнберга, Богомольця, Гакмана, Кафедральна, Гагаріна, Севастопольська, Б. Хмельницького, Сагайдачного, Корсунська, Київська, Стрийська та на прилеглих до них вулицях.

В районі Клокучки водопостачання припинене від 23:00 11 липня до 19:00 12 липня 2020 року – без води залишаються вулиці Дзержика, Горіхівська, Луковецька, Заставнянська, Київська, Стрийська, Золочівська, Бережанська, Рогатинська, Тисминецька, Чортківська, Гусятинська, Борщівська та прилеглі вулиці.

У Чернівецькому водоканалі просять мешканців міста із розумінням поставитися до ситуації, яка склалася і просять вибачення за незручності. На підприємстві кажуть, що бригади водоканалу роблять все можливе для ліквідації наслідків прориву у найкоротші терміни.

«Бригади КП «Чернівціводоканал» в екстреному випадку готують усе необхідне для виїзду на місце аварії водогону – труба 900 мм. (вул. Корсунська, с. Біла) знову має витік.

Погодні умови (сильний вітер, за прогнозами – дощі і грози) не є сприятливими для швидкої ліквідації, але зробимо усе, що в наших силах – максимально швидко, максимально якісно!», – йдеться у повідомленні.

Зараз поблизу насосної станції «Біла» що по вул. Корсунській  на водогоні «Дністер-Чернівці» на повітряній лінії діаметром 900 мм бригада дільниці водопровідних мереж разом із електрогазозварювальниками КП «Чернівціводоканал» уже закінчили роботи із ліквідації пошкодженої ділянки труби. На даний момент фахівці підприємства виконують зварювальні роботи нового сегменту повітряної лінії.

Фото - КП "Чернівецький водоканал".
 

comments powered by HyperComments