Мешканцям Стрия на Львівщині заборонили викидати великогабаритне та ремонтне сміття на контейнерні майданчики

Субота, 11 липня 2020, 20:14
Порушників обіцяють штрафувати на 1360 гривень.
Мешканцям Стрия на Львівщині заборонили викидати великогабаритне та ремонтне сміття на контейнерні майданчики

У Стрию Львівської області заборонили викидати великогабаритні та ремонтні відходи на контейнерні майданчики. Про це інформує прес-служба Стрийської міської ради.

Порушників цієї заборони чекає штраф у розмірі 1360 гривень. У мерії Стрия кажуть, що штрафи будуть накладатися відповідно до статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, п. 7.3. «Правил впорядкування і утримання території міста Стрия», які затверджені рішенням № 346 сесії Стрийської міської ради від 18 червня 2013 року.

У Стрийській міській раді кажуть, що вивезення великогабаритних та ремонтних відходів за заявками споживачів здійснюється ТзОВ «Комунальник-1» (тел.. 066 – 976 – 17 – 94) або само вивезенням на Стрийське смітєзвалище, яке знаходиться на вулиці Нижанківського.

Великогабаритними вважаються тверді відходи, розміри яких перевищують 50х50х50 см., що не дає змоги розмістити їх у контейнерах об’ємом до 0,75 кубометра.

Ремонтні відходи – залишки речовин, матеріалів, предметів, виробів, що утворилися під час проведення у житловому будинку, окремій квартирі, будинку громадського призначення капітального та поточного ремонту, перепланування, переобладнання, прибудови тощо.

 

comments powered by HyperComments