У селі Ільці на Івано-Франківщині укладають асфальт на трасі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський

П'ятниця, 10 липня 2020, 08:17
Ремонт автодороги Р-24 на Франківщині розпочали іще в квітні цього року
У селі Ільці на Івано-Франківщині укладають асфальт на трасі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський

У прес-службі Служби автомобільних доріг у Івано-Франківській області повідомляють про те, що на автотрасі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільській в селі Ільці Верховинського району уже приступили до укладання верхнього шару щебенево-мастикового асфальтобетону.

Ремонтні роботи на автодорозі Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський в Івано-Франківській області почали у квітні цього року. На ділянці у Веховинському районі між 28-м і 34-м кілометром дороги від Волови до Ільців проведено регенерацію дорожнього одягу і влаштовано новий вирівнюючий шар асфальтобетону. Аналогічні роботи виконані на ділянці від 21-го до 28-го кілометрів автодороги Р-24 від Кривопілля до Волови.

Верховинський район чи не найбільше постраждав від нищівної червневої повені. Дороги державного значення витримали удар стихії. Після ліквідації наслідків негоди підрядне підприємство ТОВ «ПБС» відновило плановий поточний середній ремонт. За сприятливих умов роботи триватимуть цілодобово.

Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області ставить незмінне завдання – швидкими темпами завершити якісний ремонт а/д Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський від Ворохти, через Кривопільський перевал і Верховину, – до Криворівні, що в підсумку дозволить остаточно забезпечити добротне транспортне сполучення так званим «Золотим кільцем Карпат».

comments powered by HyperComments