Посадовці Луцької мерії перевіряли, як ідуть ремонти у закладах освіти міста

Середа, 8 липня 2020, 20:16
Інспектували стан ремонтних робіт у дитсадках та школах радник мера Луцька Ігор Поліщук та начальниця Управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко
Посадовці Луцької мерії перевіряли, як ідуть ремонти у закладах освіти міста

Не дивлячись на те, що на Волині триває корона вірусний карантин, в закладах освіти тривають ремонтні роботи і підготовка до навчального процесу. Як ідуть ці процеси сьогодні перевіряли радник мера Луцька Ігор Поліщук і очільниця міського управління освіти, про що повідомила прес-служба Луцької міськради.

Посадовців відвідали Дошкільний навчальний заклад № 30 «Сонячний», де недавно оновили освітлення території і відремонтували коридор. За словами керівниці садочка Ірини Андросюк, проблема освітлення території була однією із нагальних, бо від цього залежала безпека дітей.

У Дошкільному навчальному закладі № 34 «Марічка» були проблеми із температурним режимом, отож тут замінили вікна та двері на енергозберігаючі, а задля покращення функціонування тепломережі, у підвальному приміщенні було встановлено спеціальний насос. Ремонту також зазнав коридор закладу.

«Незважаючи на карантин та недонадходження коштів до міського бюджету, міська влада оперативно реагує на потреби наших освітніх закладів, шкіл та садочків. Сьогодні ми робимо найбільш необхідне, що критично потребує уваги та фінансування, та думаємо за майбутнє наших дітей, аби у новому навчальному році було комфортно навчатися та працювати вчителям»,а – зазначив Ігор Поліщук.

Також чиновники побували у загальноосвітній школі № 17. Тут організовується спортивний майданчик із м’яким покриттям із поліуретану, що включатиме в себе як тренажери, так і волейбольне поле. Окрім того, у закладі триває заміна вікон на енергозберігаючі, чекає на встановлення індивідуальний тепловий пункт.

comments powered by HyperComments