Двоє юних мешканців Львівщини травмувалися у ДТП в Городоцькому районі

Середа, 8 липня 2020, 13:16
16-річний мешканець Городоцького району не впорався із керуванням мотоциклом «Kavasaki». Він і його пасажир впали на дорогу і травмувалися.
Двоє юних мешканців Львівщини травмувалися у ДТП в Городоцькому районі

Вчора ввечері, біля 21 години на автодорозі Городок – Зелений Гай у ДТП потрапили двоє юних мешканців Львівщини, які їхали на мотоциклі. Про це із посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області повідомило «Гал-інфо».

Правоохоронці встановил, що водій мотоцикла "Kavasaki", 16-річний мешканець одного з сіл району, не впорався з керуванням та впав на проїзну частину. Внаслідок падіння він та його пасажир віком 15 років (мешканець Львова) травмувалися і були доставлені у лікарню.

За фактом ДТП слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати тран спортними засобами на строк до трьох років.

comments powered by HyperComments